A Netricoin egy új termék, amely meghódítja a piacot és a kriptovaluták iránt érdeklődő befektetők szívét. Különösen az ambiciózus, kezdő tőzsdei játékosok és azok, akik már megtették az első lépéseket a piacon, és valamivel magasabb szintre készülnek lépni, lelkesen keresnek hozzáférést ehhez az átfogó oktatási készlethez. De mégis miért veszik igénybe az emberek ezt az ajánlatot? Mi áll a hírneve mögött? Milyen véleményei vannak a felhasználóknak a Netricoinról? Az alábbi szöveg ezekre a kérdésekre próbál választ adni.

A kriptovalutákba való befektetés

A befektetés első elve, függetlenül attól, hogy milyen eszközbe tervezi valaki befektetni a pénzét: „értsd azt, amibe befektetsz”. A különböző típusú eszközök és azok konkrét kategóriái eltérő stratégiákat igényelhetnek vagy különböző hatásoknak lehetnek kitéve. Ezenkívül érdemes időt fordítani a mindennapi események megfigyelésére is, amelyek befolyásolhatják a piaci helyzetet. Ez különösen fontos olyan kriptovaluták esetén, amelyek a látszólag kisebb események hatására hajlamosak az áremelkedésekre és -csökkenésekre.

Továbbá hasznos tisztában lenni azzal, hogy milyen fokú kockázattal járhatnak az egyes eszközök. Gyakran a legnagyobb nyereségi potenciállal rendelkező befektetések tartoznak a legkockázatosabbak közé is. A biztonságosabb befektetések viszont gyakran sok türelmet és elszántságot igényelnek, mivel akár éveket is kell szánni a pénzeszközök megsokszorozására.

Ebből fakadóan sok befektető úgy dönt, hogy egy bizonyos ponton a képességek fejlesztése során diverzifikálja a portfólióját. Leegyszerűsítve ez a terminus azt jelenti, hogy több, különböző jellemzőkkel vagy kockázati szinttel rendelkező eszközbe fektet be annak érdekében, hogy az egyikük kudarcának hatásait a többiből elért nyereségek enyhítsék. Bár ez a technika elsősorban a „klasszikus” tőzsdén népszerű, sok befektető úgy dönt, hogy a kriptopiacon is alkalmazni fogja.

Jövőorientált választás

Úgy tűnik, hogy ezzel összefüggésben különösen két kriptovaluta kelt nagy érdeklődést és népszerűségre tesz szert a befektetők körében: a Stellar Lumens és a Bitcoin Cash.

Az XLM rövidítéssel jelölt Stellar Lumens a Stellar nevű, népszerű platformon funkcionáló token. Az alkotóit az a koncepció ihlette, hogy könnyű, gyors és olcsó fizetéseket tegyenek lehetővé a világ minden, még a legelszigeteltebb vagy legszegényebb zugában is. Ennek az elképzelésnek a következetes megvalósítása azt eredményezte, hogy az elmúlt hét évben a Stellar számos partnerséget kötött világszerte, valamint nagyon szilárd hírnevet szerzett magának.

A Bitcoin Cash pedig, más néven Bcash vagy BCH egy olyan coin, amelynek célja az, hogy gyors és biztonságos fizetéseket kínáljon a mindennapi szolgáltatásokért. Ahogy a neve is sugallja, rokona a „klasszikus” Bitcoinnak, és ugyanazon a rendszeren alapul. A Bcash azonban nem csupán a BTC másolata. A Bitcoin Cash nemcsak az előnyeit használja ki, amelyek bevonzzák a hűséges felhasználóit, hanem javítja is az elődje legtöbbször felmerülő hibáit, például a lassú teljesítményt és a rossz skálázhatóságot. Ennek eredményeképpen a BCH természetes „utódjává” válik az elődjének, amely nemcsak semmiben sem teljesít rosszabbul, hanem még gyorsabb, stabilabb és biztonságosabb működést is kínál.

Mindkét kriptovaluta a funkcionalitásukra és potenciáljukra való tekintettel egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Ezenkívül egyes befektetők fontolgatják azt, hogy ezeket együtt használják-e a kriptoportfóliójuk diverzifikációjának keretében. Különböző jellemzőiknek köszönhetően nem állnak ellentétben egymással, miközben mindkettő potenciálisan jövedelmező befektetésnek bizonyulhat. Ezért egyre többen érdeklődnek történelmük és sajátosságuk iránt.

Tanulás és gyakorlat – Netricoin

A Netricoin készlet gondosan kiválogatott és átfogó oktatási anyagokat tartalmaz. Kezdő vagy középhaladó befektetőket szem előtt tartva állították össze, hogy a legkényelmesebb módon biztosítsák számukra, hogy új ismereteket szerezzenek és hozzáférjenek minden olyan információhoz, amelyre a befektetési világ felfedezésének szakaszában szükségük lehet.

A készletek tartalmaznak többek között egy webinárium-sorozatot, e-könyveket, cikket és további tananyagokat, amelyek célja az, hogy az ügyfelek tisztában legyenek a kulcsfogalmakkal, koncepciókkal, elvekkel és példákkal. Mindezek a segédeszközök elérhetők egy dedikált oktatási felületen, hogy a felhasználó bármikor igénybe vehesse és szükség szerint visszatérhessen hozzájuk.

Ezenkívül a Netricoin készlet tartalmazza a megosztott anyagokban tárgyalt kriptovaluta bónusz egységeit – BCH-t és XLM-t, 50/50 arányban. Egy ilyen kiegészítő különösen érdekes lehet a befektetők számára a pályafutásuk kezdetén, mivel betekintést nyújt a készletben olvasható elmélet tényleges megvalósításába, és ezáltal esélyt ad a két eszköz kezelésének egyszerre történő megszokására.

Hogyan működik ez?

A készlet megrendelésének folyamata rendkívül egyszerű. Egy adott ajánlat kiválasztása után mindössze a megfelelő adatokkal kell kitölteni az űrlapot, például személyes adatokkal vagy e-mail-címmel. A megrendelés elküldése után a megadott e-mail-címre meg kell érkeznie a megrendelés visszaigazolásának. Amennyiben az üzenet nem jelenik meg, érdemes ellenőrizni a SPAM mappát vagy kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal.

Néhány nap múlva a csomag az ügyfél által megadott címre kerül kézbesítésre. Az ügyfél személyazonosságának megerősítése és a küldemény kifizetése után mindössze követni kell a benne található utasításokat a fiók az oktatási felületen való aktiválása és az oktatási anyagokhoz és bónusz egységekhez való hozzáférés elérése érdekében.

Természetesen az ügyfél minden lépésben igénybe veheti az ügyfélszolgálati iroda segítségét bármilyen probléma megoldása érdekében, és választ kaphat a gyötrő kérdésekre.

Netricoin és az ügyfelek véleményei

A jó üzlet alapja az ügyfelek elégedettségéről való gondoskodás és a véleményükre való odafigyelés. A Netricoin ezt az elvet felméréseken keresztül valósítja meg, amelyek lehetőséget adnak a felhasználóknak az észrevételeik, javaslataik és kifogásaik kifejtésére. Az eredmények magukért beszélnek:

  • Az ügyfelek 67%-a egyetért azzal az állítással, hogy „a Netricoin készlet sokkal könnyebbé tette számomra a kriptovaluták (BCH és XLM) jellemzőinek megértését”
  • Az ügyfelek 26%-a fontolgatja a következő készlet vásárlását
  • 71% „egyszerűként és érthetőként” értékelte a készlet alkalmazásának folyamatát
  • Akár 83% is egyetért azzal az állítással, hogy „elégedett vagyok a megrendelt készlettel”!

A leggyakrabban emlegetett probléma a spambe kerülő e-mailek, amire a Netricoin készlet felhívja a figyelmet, és próbálja jelezni az új ügyfeleknek, hogy előfordulhat egy ilyen helyzet, mindez annak érdekében, hogy a lehető leggördülékenyebb vásárlási élményt, valamint a minimális stresszt vagy kétségeket biztosítsa. A legtöbbször emlegetett előny viszont az volt, hogy a bónusz egységeket a kész pénztárcán lehet elhelyezni, aminek köszönhetően a kriptovaluta-újoncok a tanulásra összpontosíthattak, és nem terhelte őket annak a kötelessége, hogy önmaguk válasszák ki, elvégezzék a regisztrációs folyamatot és biztosítsák be a pénztárcát.

A kriptovaluta-piac jelentősen különbözik attól, amit sokan általában „klasszikus tőzsdének” neveznek. Ennek ellenére több szabály változatlan marad, a stratégiák pedig a piaci helyzethez igazíthatók. Amikor valaki a kriptovalutákba történő befektetés mellett dönt, továbbra is érdemes szem előtt tartani a potenciális kockázatot, türelemmel lenni, és mindenekelőtt – jól megérteni azokat az eszközöket, amelyekbe be fogja fektetni a pénzét. Ezért érdemes időt és erőforrásokat szánni a kriptopiac és a rajta elérhető eszközök titkainak feltárására, a professzionálisan előkészített anyagok segítségével, melyek többek között a Netricoin készlet készletben érhetőek el. Az ügyfelek véleményei nem hazudnak: ez jó befektetés a tudásba és a jövőbe.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *