Το Netricoin είναι ένα νέο προϊόν το οποίο κατακτά την αγορά και τις καρδιές των επενδυτών που ενδιαφέρονται για τα κρυπτονομίσματα. Ιδιαίτερα οι επίδοξοι χρηματιστές και όσοι έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στην αγορά και προσπαθούν να κινηθούν σε ένα ελαφρώς υψηλότερο επίπεδο αποκτούν ευχαρίστως το ολοκληρωμένο αυτό εκπαιδευτικό πακέτο. Γιατί όμως ο χρήστες εκμεταλλεύονται αυτή την προσφορά; Τι κρύβεται πίσω από τη φήμη της; Πως σχολιάζουν το Netricoin οι χρήστες του; Το κείμενο που ακολουθεί επιχειρεί να απαντήσει στα ερωτήματα αυτά.

Επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα

Ο πρώτος κανόνας των επενδύσεων, ανεξάρτητα από το σε ποιο ενεργητικό σκοπεύει κανείς να τοποθετήσετε τα κεφάλαιά του, είναι «κατανοήστε σε τι επενδύετε». Διαφορετικοί τύποι ενεργητικών και οι συγκεκριμένες κατηγορίες τους ενδέχεται να απαιτούν διαφορετικές στρατηγικές ή να υπόκεινται σε διαφορετικές επιρροές. Επιπλέον, αξίζει να επενδύσει κανείς χρόνο στην παρατήρηση των καθημερινών γεγονότων που ενδέχεται να επηρεάσουν την κατάσταση της αγοράς. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στην περίπτωση των κρυπτονομισμάτων, τα οποία έχουν την τάση να εκτελούν απότομες αυξομειώσεις στις τιμές τους εν σχέσει με φαινομενικώς ασήμαντα γεγονότα.

Στη συνέχεια, είναι χρήσιμο να γνωρίζει κανείς τον βαθμό κινδύνου που μπορεί να συνδέεται με συγκεκριμένα ενεργητικά. Συχνά οι επενδύσεις με τις υψηλότερες πιθανές αποδόσεις συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο επικίνδυνων. Οι ασφαλέστερες επενδύσεις, από την άλλη, συχνά απαιτούν πολλή υπομονή και αποφασιστικότητα και πρέπει να αφιερώσει κανείς ακόμη και κάποια χρόνια για να πολλαπλασιάσει τα κεφάλαιά του.

Κατά συνέπεια, πολλοί επενδυτές αποφασίζουν σε κάποιο σημείο της επέκτασής τους να διαφοροποιήσουν το χαρτοφυλάκιό τους. Με απλά λόγια, ο όρος αυτός σημαίνει την επένδυση σε έναν αριθμό διαφορετικών ενεργητικών με ποικίλα χαρακτηριστικά ή επίπεδα κινδύνου, ούτως ώστε οι συνέπειες της αποτυχίας ενός εξ αυτών να μπορούν να μετριαστούν από τα κέρδη των άλλων. Αν και πρόκειται για μια τεχνική που είναι δημοφιλής κυρίως στην «κλασική» χρηματιστηριακή αγορά, πολλοί επενδυτές επιλέγουν να την εφαρμόσουν και στην αγορά κρυπτονομισμάτων.

Η επιλογή του μέλλοντος

Υπό αυτό το πρίσμα, δύο είναι τα κρυπτονομίσματα που χαίρουν δημοτικότητας και φαίνεται να κερδίζουν την προσοχή των επενδυτών: το Stellar Lumens και το Bitcoin Cash.

Τα Stellar Lumens, αναφέρονται με την συντομογραφία XLM, είναι διακριτικά που λειτουργούν ως μέρος μιας δημοφιλούς πλατφόρμας με την ονομασία Stellar. Οι δημιουργοί τους είχαν ως γνώμονα την ιδέα να καταστήσουν τις εύκολες, ταχείς και φτηνές πληρωμές διαθέσιμες σε ανθρώπους σε κάθε γωνιά του κόσμου, ακόμη και στις πιο απομονωμένες ή φτωχές. Η συνεπής εφαρμογή αυτής της ιδέας είχε ως αποτέλεσμα τα τελευταία επτά χρόνια τα Stellar να έχουν δημιουργήσει πολυάριθμες συνεργασίες σε όλο τον κόσμο και να έχουν αποκτήσει μια πολύ καλή φήμη.

Το Bitcoin Cash από την άλλη, γνωστό και ως Bcash ή BCH, είναι ένα νόμισμα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει γρήγορες και ασφαλείς πληρωμές για καθημερινές υπηρεσίες. Όπως υποδηλώνει το όνομα, σχετίζεται με το «κλασικό» Bitcoin και βασίζεται στο ίδιο σύστημα. Ωστόσο, το Bcash δεν είναι απλώς ένα αντίγραφο του BTC. Το Bitcoin Cash όχι μόνο επωφελείται από τα πλεονεκτήματά του, που προσελκύουν πιστούς χρήστες, αλλά διορθώνει επίσης τα πιο συχνά αναφερόμενα ελαττώματα του προκατόχου του, όπως η αργή απόδοση και η κακή επεκτασιμότητα. Ως αποτέλεσμα, το BCH γίνεται ένας φυσικός «διάδοχος» του προκατόχου του, που όχι μόνο δεν υπολείπεται σε τίποτα, αλλά στην πραγματικότητα προσφέρει ταχύτερη, σταθερότερη και ασφαλέστερη λειτουργία.

Και τα δύο τα κρυπτονομίσματα κερδίζουν το ενδιαφέρον λόγω της λειτουργικότητας και των δυνατοτήτων τους. Επιπλέον, ορισμένοι επενδυτές τείνουν να τα χρησιμοποιούν μαζί ως μέρος της διαφοροποίησης του κρυπτογραφικού στους χαρτοφυλακίου. Χάρη στα διαφορετικά τους χαρακτηριστικά, δεν αντιμάχονται το ένα το άλλο, ενώ αμφότερα παρουσιάζουν δυνατότητες που μπορούν να τα καταστήσουν προσοδοφόρες επενδύσεις. Ως εκ τούτου, όλο και περισσότεροι επενδυτές δείχνουν ενδιαφέρον για την ιστορία και τις ιδιαιτερότητές τους.

Εκμάθηση και πρακτική – Netricoin

Το Σετ netricoin περιέχει μια επιλογή προσεκτικά επιλεγμένου και ολοκληρωμένου εκπαιδευτικού υλικού. Συντάχθηκε με γνώμονα τον αρχάριο ή τον ενδιάμεσο επενδυτή, προκειμένου να του παρέχει τον πιο βολικό τρόπο απόκτησης νέων γνώσεων και πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που μπορεί να χρειάζεται στο στάδιο της εξερεύνησης του κόσμου των επενδύσεων.

Τα σετ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, ηλεκτρονικά βιβλία, άρθρα και πρόσθετο υλικό μελέτης που έχει σχεδιαστεί για να εισάγει τους πελάτες στις βασικές έννοιες, τις ιδέες, τις αρχές και τα παραδείγματα. Όλα αυτά τα βοηθήματα είναι διαθέσιμα σε μια ειδική πλατφόρμα εκμάθησης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να τα χρησιμοποιεί ανά πάσα στιγμή και να επιστρέφει σε αυτά ανάλογα με τις ανάγκες του.

Επιπλέον, το Σετ netricoin περιέχει μονάδες μπόνους των κρυπτονομισμάτων που συζητούνται στα παρεχόμενα υλικά – BCH και XLM, σε αναλογία 50/50. Μια τέτοια προσθήκη μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τους επενδυτές που βρίσκονται στην αρχή της καριέρας τους, καθώς προσφέρει μια εικόνα της πραγματικής εφαρμογής της θεωρίας που περιέχεται στο σετ και έναν τρόπο να συνηθίσουν στην ταυτόχρονη διαχείριση δύο ενεργητικών.

Πως λειτουργεί;

Η διαδικασία παραγγελίας του σετ είναι εξαιρετικά απλή. Μετά την επιλογή μιας συγκεκριμένης προσφοράς, αρκεί η συμπλήρωση της φόρμας με τα σχετικά στοιχεία, όπως τα προσωπικά στοιχεία ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μετά την αποστολή της παραγγελίας, ο πελάτης λαμβάνει ένα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλώσει. Αν δεν το λάβει, μπορεί να ελέγξει τον φάκελο SPAM ή να επικοινωνήσει με την εξυπηρέτηση πελατών.

Μετά από λίγες ημέρες, το πακέτο παραδίδεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης. Μόλις επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του πελάτη και πληρωθεί το πακέτο, το μόνο που έχει να κάνει ο πελάτης είναι να ακολουθήσει τις οδηγίες που περιέχονται εντός του ώστε να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα εκμάθησης και να αποκτήσει πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό και τις μονάδες μπόνους.

Φυσικά, σε κάθε βήμα της διαδικασίας, ο πελάτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών για να λύσει τυχόν προβλήματα και ναλάβει απαντήσεις στις ερωτήσεις του.

Netricoin και σχόλια πελατών

Η βάση των καλών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων είναι το να νοιάζεται κανείς για τους πελάτες και να δίνει προσοχή στα σχόλιά τους. Το Netricoin εφαρμόζει αυτή την αρχή μέσω ερωτηματολογίων που δίνουν στους χρήστες την ευκαιρία να εκφράσουν τις σκέψεις, τις προτάσεις και τις επιφυλάξεις τους. Τα αποτελέσματά τους μιλούν από μόνα τους:

– Το 67% των πελατών συμφωνεί με τη δήλωση «Το Σετ netricoin  με διευκόλυνε να κατανοήσω τα χαρακτηριστικά των κρυπτονομισμάτων (BCH και XLM)».

– Το 26% των πελατών σκέφτεται να αγοράσει κι άλλο σετ

– Το 71% περιέγραψε τη διαδικασία χρήσης του σετ ως «απλή και κατανοητή».

– Το 83% συμφωνεί με τη δήλωση «Είμαι ικανοποιημένος/νη με το σετ που παρήγγειλα»!

Το πιο συχνά αναφερόμενο πρόβλημα είναι το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να καταλήγει στα ανεπιθύμητα μηνύματα (spam), κάτι στο οποίο το Σετ netricoin δίνει προσοχή και προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους νέους πελάτες σχετικά με την πιθανότητα αυτή, ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλότερη δυνατή εμπειρία αγοράς και το ελάχιστο άγχος ή σύγχυση. Με τη σειρά του, το πιο συχνά αναφερόμενο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα τοποθέτησης μονάδων μπόνους σε ένα έτοιμο πορτοφόλι, κάτι που επιτρέπει στους αρχάριους της αγοράς κρυπτονομισμάτων να επικεντρωθούν στην εκμάθηση και να μην επιβαρύνονται με τη διαδικασία επιλογής, εγγραφής και ασφάλισης ενός πορτοφολιού από μόνοι τους.

Η αγορά κρυπτονομισμάτων διαφέρει πολύ από αυτό που πολλά άτομα συνήθως αναφέρουν ως «κλασικό χρηματιστήριο». Πάραυτα, ορισμένες αρχές παραμένουν οι ίδιες ενώ οι στρατηγικές προσαρμόζονται στην κατάσταση των αγορών. Αποφασίζοντας να επενδύσει κάποιος σε κρυπτονομίσματα, αξίζει να έχει κατά νου τους πιθανούς κινδύνους, να είναι υπομονετικός και, πάνω απ’ όλα, να έχει καλή κατανόηση των ενεργητικών στα οποία επιθυμεί να τοποθετήσει τα κεφάλαιά του. Ως εκ τούτου, είναι καλή ιδέα να δαπανήσει κανείς λίγο χρόνο και πόρους στην εξερεύνηση των μυστικών της αγοράς κρυπτονομισμάτων και των διαθέσιμων σε αυτήν ενεργητικών, με τη βοήθεια επαγγελματικά προετοιμασμένου υλικού, το οποίο είναι διαθέσιμο, μεταξύ άλλων, στο Σετ netricoin. Τα σχόλια των πελατών δεν λένε ψέματα: πρόκειται για μια καλή επένδυση στις γνώσεις και το μέλλον σας.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *