Man kan blive stinkende rig ved at investere i kryptovalutaer. Men man kan også miste alle sine penge. Hvordan kan begge disse udsagn være rigtige på én gang? Som de fleste investeringer har kryptoaktiver risici, men også enorme potentielle belønninger. Det er dog ikke værd at gå til børsen med det samme, hvis I er nybegyndere – der er andre bedre metoder, som jeg vil lære jer.

Investering i kryptovalutaer… virkelighed eller myte

For at starte, lad os se på nogle af de interessante aspekter af markedet af kryptovalutaer og afgøre, om det er værd at investere i.

Når vi køber en kryptovaluta, kan vi udsætte os for visse risici, der ikke er så almindelige på traditionelle finansielle markeder. Den værste risiko? Darknet hackere. Dette vil ikke ske ved køb af aktier eller obligationer. Børser af kryptovalutaer er sårbare over for hacking og andre kriminelle aktiviteter. Disse sikkerhedsbrud har ført til betydelige tab i fortiden, og dem, der har fået stjålet deres digitale valutaer, ser dem aldrig igen. Forestil jer, at I har beløb svarende til flere millioner dollars på børskontoen, og hele børsen forsvinder. Og der er intet I kan gøre ved det.

Svindel er også almindelig i denne branche. Kriminelle, der lover jer utroligt overskud, er normalt ikke i stand til at leve op til sine løfter, fordi de for ofte sælger bras snarere end legitime blockchain-projekter. Investorer, der køber denne fidus, kan lide store tab på grund af deres naivitet.

Desuden, lagring af kryptovalutaer er ikke så let som lagring af aktier eller obligationer. Mens børser gør det lettere at købe og sælge mønter, kan mange mennesker ikke lide at opbevare deres digitale aktiver på børser på grund af den ovennævnte risiko for hackerangreb.

Imidlertid kan kryptovalutaer være et paradis for investorer. Hvorfor? På trods af nyhedsrapporter om sensationelle markedssvingninger er virkeligheden, at standardmarkeder typisk kun svinger med 1 eller 2% om dagen. Sådanne udsving påvirker sjældent den gennemsnitlige investors portefølje: de fleste detailinvestorer tænker på lang sigt. Har du aktier? Du holder dem i månedsvis. Måske i årevis. Du kan endda beholde dine obligationer indtil pension.

Bevægelserne på kryptovalutamarkedet ligner standardmarkedet, men på steroider. Lad os se på disse statistikker:

  • Den 25. juni 2019 var prisen på Etherem 335,10 USD. Den 16. juli var mønten 205,86 USD værd. Det er et 40% fald i værdi over 21 dage.
  • Den 7. februar 2019 var Bitcoin værd 3.451,55 USD. Den 9. juli kostede det 12.647,99 USD. Det er en 3,6 gange stigning på cirka 150 dage.

Investering i kryptovalutaer kræver et andet trossystem. Conway opsummerer det bedst: “Kryptovaluta er ikke en investering, det er et trossystem.” Dette fundament giver jer mulighed for at udvikle et nyt niveau af tolerance for “meget lave” og potentielt “meget høje” niveauer af fortjeneste og tab.

Husk, at når der investeres i kryptovalutaer, er der dage, hvor de største investorer kan tjene 1 million USD, og dage hvor man kan miste 500.000 USD. Dette er sandsynligvis det, der tiltrækker så mange mennesker til kryptovalutaer!

Min første Bitcoin… hvordan man får det

Som ved investeringer kan opbevaring af bitcoin virke kompliceret. Bitcoin-tegnebogen er ikke en fysisk genstand, men et program til opbevaring og handel med bitcoin. Med andre ord eksisterer den som en bankkonto, men I kan ikke hæve “penge” i en ikke-digital form, og I har ingen garanti, hvis I mister jeres midler.

De fire typer Bitcoin-tegnebøger er stationære computere, mobile enheder, websteder og hardware.

Okay, lad os antage, at vi har løst problemet med tegnebogen. Hvor kan man købe kryptovaluta? Du finder det ikke i banker og de fleste steder forbundet med standardaktiver. Kryptovalutaer har deres egne separate steder at handle.

Kryptovaluta-børser var engang populære. Kan I dog huske, hvad jeg skrev om sikkerhed af børserne? Det er netop børser, der ofte bliver offer for hackerangreb og svindel. Og ikke bare almindelige! Det mest alvorlige angreb på børsen resulterede i tab på flere milliarder amerikanske dollars, hvilket gjorde fidusen til en af de største røverier i historien… men dette ved for det meste investeringsentusiaster.

Nogle gange kan I finde et vekselkontor med et stort Bitcoin-tegn på nettet eller i en storby. Det er et stationært kryptovaluta-vekselkontor, som ofte er forbundet med et valutavekselkontor. Et stationært vekselkontor, hvor man kun kan købe kryptovaluta, er ikke rentabelt at åbne. Online vekselkontorer er en meget mere praktisk mulighed, fordi hele operationen finder sted via internettet uden at forlade éns hjem. Vekselkontorer bliver sjældnere angrebet af hackere end børser, men… tror I der er endnu lettere måder at få virtuelle mønter på?

Er der noget lettere? …ty til pakken

Først lad mig citere noget, og så kommer jeg til sagen:

”Finansiel fred er ikke en erhvervet ting. Det er viden, hvordan man lever billigere, så man kan bruge penge på at investere. Du kan ikke vinde, før du gør det.”   

Hvad er budskabet? Investering er en videnskab, og man skal lære ved at investere. Og for resten, det er værd at bruge færre penge.

Hvad hvis man kombinerer videnskab og investering? Det viser sig, at… det er muligt. Hvad mere er – midler til den første investering kan fås sammen med uddannelsespakken. Ja, I læste det rigtigt – uddannelsespakken, hvor de bortset fra viden giver penge væk. Næsten som et stipendium.

En sådan pakke inkluderer et sæt træning og andet materiale relateret til investeringer i kryptovalutaer. Der er mange uddannelsespakker på markedet, men pas på, det er kryptovaluta-pakker hovedsageligt beregnet til begyndere, der bare vil komme i gang med denne forretning og ikke ved, om de vil investere i kryptovalutaer. Og således – får de den første gratis valuta sammen med pakken. Jeg bed på krogen og begyndte straks at tjekke nettet, om det var et svindelnummer (gør det altid).

Jeg søgte på nettet og fandt… Ripple-pakken

Jeg søgte og fandt noget en Ripple-pakke. Jeg indrømmer, jeg blev interesseret på grund af mønterne, ikke uddannelsesmaterialet. Ripple er en meget lovende kryptovaluta, og jeg vil meget gerne få den uden beregning.

Ripple-pakken er en typisk repræsentant for kryptovaluta-pakker. Da jeg bestilte den, modtog jeg materialerne meget hurtigt. Efter en kort gennemgang – de er af høj kvalitet og beskriver de forskellige aspekter ved at investere i kryptovalutaen på en interessant måde. Som jeg skrev, er det for begyndere, så det skulle være forståeligt, og det er det.

Jeg var imidlertid overrasket over, at efter bestilling ankom Ripple-pakken på to måder – via e-mail og… med traditionel post. Så man skal angive sin adresse. Men der kræves ingen andre oplysninger, så det er godt. Og forvent ikke tykke konvolutter eller pakker – det meste af undervisningsmaterialet sendes til e-mailadressen angivet ved bestillingen. Bestemt fordelen er, at du frit og uden begrænsninger kan bruge det materiale for begyndere, der tilbydes af kryptovaluta-pakken.

Hvad synes jeg… Ripple-pakken og min mening

De fleste af jer er dog sandsynligvis mest interesserede i – hvad med gratis kryptovaluta? Heldigvis fik jeg adgang til min Ripple straks efter at have modtaget pakken fra postbuddet. Den indeholdt et Ripple-kort (et stykke papir med en kode) og instruktioner om, hvordan man logger på sin tegnebog.

Ripple-midlerne opbevares på eksterne konto, så de fungerer som sikkerhed i den tid, hvor man lærer det grundlæggende ved at investere. Jeg havde ikke brug for det, og jeg hævede straks penge til min personlige krypto-tegnebog. Jeg havde ikke noget problem med kontakt og udbetale hele beløbet, der kom næsten med det samme.

Min mening om Ripple-pakken er overraskende positiv. Idéen om en konto, der administreres af en mellemmand, kan virke underlig, men på den anden side – den beskytter mod et hackerangreb, fordi i så fald dækkes skade af mellemmanden. Så – ret godt legetøj til begyndere, hvis nogen har tid og styrke.


0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *